Skoči na sadržaj

Godišnja međunarodna konferencija o rešavanju potrošačkih sporova

Godišnja međunarodna konferencija o rešavanju potrošačkih sporova

U okviru EU projekta „Rešavanje potrošačkih sporova medijacijom – osnažuje poverenje potrošača i trgovaca“ uspešno je održana Godišnja konferencija o rešavanju potrošačkih sporova s međunarodnim karakterom. Hotel „Dubrovnik“ u Zagrebu je 26. 5. 2023. godine bio mesto razmene iskustava i znanja u području rešavanja potrošačkih sporova medijacijom.

Svoja iskustva podelili su  gosti predavači  iz regiona, Prof dr. Muharem  Selimović sa  Evropskog  univerziteta Brčko disitrikta BiH i zamenik predsednika Udruženja medijatora Jugoistočne EvropeMilan Krilović medijator  iz Novog Sada iz  Instituta za medijaciju, pregovaranje i javne politike; Murisa Marić, izvršna direktorica Udruženja građana DON Prijedor. Svoj doprinos dao je u obliku pisanog materijala radu Konferencije i Mr.sci Slave Mladenovski, medijator iz Skoplja.

Konferneciju je otvorio i s glavnim odrednicama projekta i rada Centra za mirenje „Medijator“ upoznao učesnike konferencije, predsednik Centra, Stipe Šola. Predstavljene su nove okolnosti u formalno pravnom smislu u region, kao i perspective i prakse u ovoj oblasti.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare