Skoči na sadržaj

Nova grupa Osnovne obuke za medijatore

Osnovna obuka medijatora - Majska grupa 2023. godine

Otvorene su prijave za novu majsku grupu Osnovne obuke medijatora. Obuka će se održati od 15. do 19. maja 2023. godine u prepodnevnom i poslepodnevnom terminu. Za oba termina, moguće je birati, da li želite da ih pohađate uživo u prostorijama Instituta za medijaciju, pregovaranje i javne politike u Novom Sadu ili onlajn putem “Zoom” platforme.

Obuka je koncipirana kao organizovano sticanje i usavršavanje praktičnih znanja i veština potrebnih za samostalno, efikasno i uspešno obavljanje medijacije, a završena osnovna obuka je uslov za sticanje svojstva medijatora odnosno pohađanje i uspešno završavanje obuke uslov je za ostvarivanje prava na licencu za posredovanje i upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije.

Osnovna obuka posrednika-medijatora služi za osposobljavanje profesionalaca gotovo svih struka koji su zainteresovani za bavljenje medijacijom što znači da učesnici obuke ne moraju biti pravnici da bi se bavili medijacijom kao osnovnim ili dodatnim poslom. Namenjena je licima sa visokom stručnom spremom zainteresovanim za usvajanje veština i praktičnih znanja kao što su napredne veštine komunikacije i adekvatno postupanje u postupku posredovanja.

Više o obuci i formular za prijavu možete pronaći na sledećem linku: Osnovna obuka

Medijacija - Sertifikovani polaznici Osnovne obuke za medijatore
Medijacija - Polaznici Osnovne obuka za medijatore
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare