Skoči na sadržaj

MEDIJACIJA – VEŠTINA MLADIH LIDERA 3.0

Sada već tradicionalno, treću godinu za redom, Institut za medijaciju, pregovaranje i javne politike u saradnji sa Organizacijom za mlade iz Novog Sada sprovodi program obuke „Medijacija – veština mladih lidera“.
Obuka je održana putem ZOOM aplikacije u periodu od 30. novembra do 01. decembra 2020. godine i isto su pohađali mladi od 18 do 30 godina. Njih dvadeset, nakon sprovedene obuke, dobili su priručnike i sertifikate o pohađanju obuke.
Učesnici su bili zakonski zastupnici omladinskih organizacija i organizacija za mlade i njihovih saveza, koordinatori projekta omladinskih organizacija i organizacija za mlade i njihovih saveza, projekt menadžeri omladinskih organizacija i organizacija za mlade i njihovih saveza, omladinski radnici iz omladinskih i studentskih organizacija.
Cilj obuke je da se polaznici upoznaju sa medijacijom kao načinom rešavanja sukoba, pregovaranjem, konsilijacijom, kao i sa veštinama kao što su prepoznavanje početnih pozicija, potreba i interesa sukobljenih strana i transformacijom konflikta u zajednički prihvatljivo rešenje.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare