Skoči na sadržaj

Plan razvoja AP Vojvodine i Institut za medijaciju, pregovaranje i javne politike

Plan razvoja AP Vojvodine

Odlukom Pokrajinske vlade pokrenut je proces izrade Plana razvoja AP Vojvodine za period od 2021-2027. godine (PR APV), čiji je proces izrade i sadržaj usklađen sa zahtevima Zakona o planskom sistemu Republike Srbije („Sl. Glasnik RS”, br.30/18). Odlukom Pokrajinske vlade od 11. avgusta 2021. godine, period važenja Plana razvoja AP Vojvodine je promenjen i pokriva period od 2022-2030. godine.

Plan razvoja AP Vojvodine 2022-2030. godine će biti instrument za rešavanje zatečenih problema i baza za unapređenje društveno-ekonomskog položaja i životnog standarda svih građana i građanki Vojvodine.

Institut za medijaciju, pregovaranje i javne politike učestvuje u izradi ovog dokumenta u okviru radne grupe “Društveni razvoj” koja pokriva teme iz oblasti socijalne politike, socijalne zaštite, socijalnog preduzetništva, obrazovanja, zdravstva, omladinske politike, sporta, kulture, demografije, ravnopravnosti polova, nacionalnih manjina i drugo… Istom radnom grupom koordiniše Milan Krilović, zakonski zastupnik Instituta.

Više o ovom procesu možete pronaći ovde.

Odluku o članovima i članicama tematskih radnih grupa, možete naći ovde.

Plan razvoja AP Vojvodine
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare