Skoči na sadržaj

potpisivanje ugovora o finansiranju projekta o besplatnoj pravnoj pomoći

slika sa potpisivanja ugovora besplatna pravna pomoć

U okviru Regionalne obuke za izgradnju kapaciteta za primaoce grantova, održanoj u Beogradu, u periodu 22-24. aprila 2024. godine, zakonski zastupnik Instituta za medijaciju, pregovaranje i javne politike, Milan Krilović, je potpisao ugovor sa Centrom za evropske politike, o finansiranju projekta „Zajedno do održivih usluga u lokalnoj zajednici – besplatna pravna pomoć i podrška“.

Potpisivanje ugovora o finansiranju projekta „Zajedno do održivih usluga u lokalnoj zajednici – besplatna pravna pomoć i podrška“. je održano u Hotelu Moxy, trećeg dana održavanja WEBER Design Thinking treninga.

Sprovođenje Projekta predstavlja deo Programa malih grantova za organizacije civilnog društva za učešće građana u reformi javne uprave na lokalnom nivou u okviru projekta „Pokretači civilnog društva na Zapadnom Balkanu za reformisanu javnu upravu“ – WeBER 3.0, koji finansira Evropska unija, a kofinansira Austrijska razvojna agencija. WeBER 3.0 projekat sprovodi Centar za evropske politike – CEP (Srbija), kao vodeća organizacija na projektu, sa partnerima: Institut za demokratiju i posredovanje (Albanija), Vanjskopolitička inicijativa BH (Bosna i Hercegovina), Grupa za pravne i političke studije (Kosovo*), Institut alternativa (Crna Gora), Institut za evropske politike (Severna Makedonija) i Centar za istraživanje javne uprave – KDZ (Austrija).   

Više o našim aktivnostima možete pročitati ovde.

EU partner projekta Besplatna pravna pomoć
Austrian Development Cooperation partner projekta Besplatna pravna pomoć
Centar za evropske politike partner projekta Besplatna pravna pomoć
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare