Skoči na sadržaj

Publikacija „Uticaj digitalnog nasilja na mlade“

Publikacija “Uticaj digitalnog nasilja na mlade”

Zakonski zastupnik Instituta za medijaciju, pregovaranje i javne politike, Milan Krilović, moderirao je i koordinisao javni okrugli sto, a u okviru procesa izrade Akcionog plana politike za mlade u AP Vojvodini 2022 – 2025. U amfiteatru Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, sa akademskom zajednicom, predstavnicima institucija, organizacija civilnog društva i mladima razgovarali smo na temu digitalnog nasilja, sa ciljem da pokrajinski akcioni plan za mlade obuhvati ciljeve i mere koje će posebno da obrađuju temu digitalnog nasilja. Događaj je organizovan 23. decembra 2021. godine.

Učesnici događaja bili su: 

Publikacija “Uticaj digitalnog nasilja na mlade”

U publikumu, koji je bio više nego aktivan, bili su mladi, univerzitetski profesori, studenti, eksperti iz nevladinog sektora i aktivisti.

Izuzetan značajan doprinos predmetnoj diskusiji doprinela je i Sanja Pavlović iz Autonomnog ženskog centra iz Beograda, koja je naknadno dostavila odgovore na postavljena pitanja i dala svoju opservaciju.

Milan Krilović je u Evropskom omladinskom centru Vojvodine angažovan kao koordinator izrade ovog izuzetno značajnog planskog dokumenta za mlade u AP Vojvodini.

Pregledajte publikaciju

"Uticaj digitalnog nasilja na mlade", autora Milana Krilovića
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare