Skoči na sadržaj

VEŠTINA KOMUNIKACIJE SA „TEŠKIM“ STRANKAMA

Institut za medijaciju, pregovaranje i javne politike, a u okviru projekta „Socijalna inkluzija Roma i drugih osetljivih grupa u Srbiji 2019-2022“, organizovao je i sproveo dvodnevnu obuku „VEŠTINA KOMUNIKACIJE SA „TEŠKIM“ STRANKAMA“, u periodu od 21. do 22. decembra 2020. godine.
Ciljna grupa su sva lica koja su involirana u procese rada i komunikacije sa klijentima u svim oblastima javnog, privrednog i civilnog sektora, a naročito zaposleni u organizacijama, ustanovama i organima uprave koji se bave pravnom i socijalnom zaštitom vulnerabilnih grupa.
Cilj obuke je stručno usavršavanje profesionalaca u oblasti komunikacije sa „teškim“ klijentima/strankama, te sticanje znanja, veština i iskutvava u oblasti analize konflikta, tipovia „teških“ stranaka, upravljanja komunikacijom, naprednih komunikacijskih veština.
Projekat „Socijalna inkluzija Roma i drugih osetljivih grupa u Srbiji 2019-2022“ sprovodi Ekumenska humanitarna organizacija i partnerske lokalne samouprave: Obrenovac, Zvezdara, Žabalj, Kragujevac, Šabac, Aranđelovac, Smederevska Palanka i Novi Sad.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare