Skoči na sadržaj

ZAVRŠENA NOVEMBARSKA OSNOVNA OBUKA POSREDNIKA

Institut za medijaciju, pregovaranje i javne politike uspešno je završio još jednu obuku posrednika u rešavanju sporova.

Polaznici su bili profesionalci iz oblasti ekonomije, prava, građevinarstva, javne uprave iz različitih krajeva Vojvodine.

Stručnjaci iz Odžaka, Sombora, Subotice, Sremske Mitrovice i Novog Sada u toku pet dana savladali su osnovnu obuku za posrednika – medijatore I stekli uslov da budu upisani u registar posrednika koje se void pri Ministarstvu pravde Republike Srbije.

Bila je ovo prilika i za uspostavljanje saradnje i sticanje novih kontakata koji su i više nego značajni usled preseka raznih struka i različitih gradova i krajeva. Dakle, pored činjenice da su zadovoljni stečenim znanjem i iskustvom, polaznici su prepoznali ovu obuku i kao način za građenje svoje poslovne mreže.

Uz podsećanje da je naredni, ujedno i poslednji u ovoj godini, termin za Osnovnu obuku posrednika od 16. do 20. decembra 2019. godine https://medijator.org/prijava-za-osnovnu-obuku , u nastavku delimo komentare I ocene novembarske grupe polaznika:

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare